onsdag 8. februar 2012

Velkommen til "Fargerik Aften" hos Fargerike CChristoffersen i Skien, med foredragsholder Halvor Bakke, en av Norges fremste interiørdesignere.

Han fortalte om de aller nyeste trendene og fargene på en fantastisk morsom og inspirerende måte. Man får bare lyst å løpe hjem og begynne å male og rive ned gammel tapet med det samme. Det er som han sa: ”Ingen grunn til å vente! Ikke noe poeng i å si ”Åh.. skulle ha gjort slik..skulle ha gjort sånn..skulle pusset opp soverommet osv.. BARE GJØR DET! ” Det finnes ingen unnskyldninger for ikke å gjøre det!

Og.. beklager, men: eggehvit – gult – eikeparkett og fondvegger er fortsatt helt ut!
Shabby Chic har vi også fått nok av!

Nå har tiden endelig kommet for å slå seg litt løs med både materialvalg – stoff – mønster, og ikke minst: FARGER !  Ikke vær redd for å bruke farger!!!
Det er sååå mange lekre farger der ute!!

Cerise er en farge som kommer denne våren, blått er i full fart på vei tilbake – men som Årets Farge 2012 har Fargerike kåret fargen: GRØNN.
Og.. ja, tenker du som meg, så er det en ”litt” skremmende tanke… men, akk så feil man kan ta.  Alle har vi hørt uttrykket: Grønt er skjønt! - men nå er det jammen sant!   
Det er deilig å se på de forskjellige nyansene av grønt, det er flott med alle kontrastene man kan skape ved hjelp av denne fargen, og fargen gir ikke minst MASSE energi – den sprudler av kraft, livslyst og vitalitet og man blir rett og slett veldig glad av denne fargen.
Her er noen skjønne grønne toner du kan kose deg med J 
Jadeite - frisk farge!

Kelly - sprek farge!

Smaragdgrønn
Disse bildene er lånt fra Fargerike



Halvor Bakke har som kjent designet fargekart og tapetkolleksjon for Fargerike. Disse ble også behørig presentert. Han lar seg som kjent inspirere fra reisene sine rundt om i verden, og det siste fargekartet til Fargerike: ”African Touch” er basert på hans mange inntrykk og hans begeistring for den afrikanske naturen.
Alt fra safari til vingård-besøk – drøm deg bort i de flotte fargene i dette fargekartet og ta en liten bit av Afrika med deg inn i ditt eget hjem J



Og her er en av mine favoritter fra Halvor Bakkes tapetkolleksjon:
Isbjørntapeten er kjempesøt - selve isbjørnen er "fluffy" på overflaten!



Når det kommer til møbler og stoffer, så er det også her bare å slå seg løs.
Miks og match og prøv nye kombinasjoner. Bruk gjerne ulike stoffer på møblene, dette skaper bare mer spenning og et desto mer personlig uttrykk.
Halvor Bakkes råd er: Ta en tur på stranda, ta med deg litt drivved hjem, eller gå i vedskjulet til nabo’n og finn noen treverk/plank og lag ditt eget personlige møbel, det kan være alt fra et lite bord, en skammel, eller en gavlvegg til senga !!





Signature Collection av Halvor Bakke, bare oser av eleganse - rålekre møbler og stoffer!
Her er mine favoritter:

Runde bord skaper ekstra kos og en god atmosfære!
Blanding av gråtoner, striper - miks og match. Kjempestilig!

Tenk å ha en sånn flott sofa på kjøkkenet? Så koselig å kunne sitte sammen på denne måten under frokosten ?




Og for å sitere Herr Bakke: IKKE GLEM DUFTPINNER! J


Hva skaper vel en mer romantisk stemning enn levende lys og duftpinner.. men husk: ikke bruk alle på en gang!  Jo flere pinner, jo sterkere og mer fremtreden blir duften – og vi vil jo ikke ende opp grønne i ansiktet og småkvalme når vi først har gjort et forsøk på å forføre kjæresten, vil vi vel? J

Ta deg en tur innom Fargerike CChristoffersen enten i Skien eller i Porsgrunn, her treffer du mange flotte og dyktige ansatte med god teft for interiør og design J kos deg! J
 


Dette var en kjempefin kveld, masse hyggelige mennesker, flotte og dyktige fagfolk, flott og effektiv matservering; Tapas er kjempegodt og genialt til et sånt arrangement! Loddtrekning & Goody bags hørte også med! Tusen takk for et flott arrangement - gleder meg allerede til neste gang !  










 



3 kommentarer:

  1. Enig i at dette var en super kveld. Jeg ble kjempe inspirert og har allerede planene for dette huset her klare. Sunniva ble kjempe glad for tapet og farge, så snart er det vel halvor bakke inspirasjon i hele huset. Og designers guild..... glemmer ikke den tapeten jeg. Burde legge den ut her du :)Kan du sjekke ut en krakk/benk som er tøff på bad? Helst hvit. Thanks og lykke til vidre, jeg følger med! Beate

    SvarSlett
  2. Heiii Beate :) Så koselig at du følger med :)
    Skal se om jeg finner den tapeten - og når det gjelder møbelet til badet, så er Frøken GoogleFryd (som Eivind så kjekt kaller meg...ha ha ) allerede på saken ;)Vi snakkes :) klem.

    SvarSlett
  3. Åh der skulle jeg veldig, veldig gjerne ha vært med. Si fra neste gang du vet om noe sånt :) Snart er det hagemesse i Lillestrøm, gjett hvem som skal dit a :) Moi!!!!! Her skal lages hage til den store gullmedaljen har jeg bestemt. Vi har jo hage da, men jeg vil jo ha mer!!! stor påskeklem

    SvarSlett